Dadelmums

Dadelmums
ca 10 min
🍴 4-6 portioner

Ingredienser:

  • 2 dl ekologisk dadelpasta
  • 4 dl havregryn
  • 1 dl riven kokos
  • 1 dl kakao
  • 3/4 dl kokosolja
  • 1/2 dl kokt kaffe
  • 1 nypa vaniljpulver
  • 1 nypa flingsalt
  • 100 g mörk choklad
  • 1 msk kokos

Gör så här:

  1. Lägg alla ingredienser till rutorna i en matberedare och mixa till en jämn, mjuk smet.
  2. Tryck ut smeten i en form, ca 20×20 cm, klädd med bakplåtspapper.
  3. Smält chokladen och bred ut den över kakan. Strö över kokos och flingsalt.
  4. Låt stelna i kylskåp och skär sedan upp i rutor.
  5. Förvara i en burk med tättslutande lock i kylskåp eller frys in för längre hållbarhet.